Naarmate de populariteit van e-bikes blijft toenemen, is de kwaliteit en veiligheid van de accu’s steeds belangrijker geworden. Vässla heeft voor zijn Pedal een hoogwaardige batterij ontwikkeld, die niet alleen uitstekende prestaties levert, maar ook veiligheid en betrouwbaarheid garandeert.

Beveiligingsmonitoring
De batterij van Vässla Pedal is ontworpen met het oog op veiligheid. Het beschikt over een geavanceerd batterijbeheersysteem (BMS) dat voortdurend de temperatuur, spanning en stroom van de batterij bewaakt. Het BMS zorgt ervoor dat de batterij altijd binnen veilige parameters werkt en schakelt de batterij uit als er afwijkingen worden gedetecteerd. Dit helpt bij het voorkomen van opladen en ontladen buiten het gespecificeerde temperatuurbereik van de batterij, overladen en andere potentiële gevaren die kunnen optreden bij inferieure batterijen.

Prestatie
Naast de veiligheidsvoorzieningen levert de batterij van Vässla Pedal ook uitzonderlijke prestaties. Hij heeft een capaciteit van 360 Wh, wat een bereik tot 100 km oplevert op één lading, afhankelijk van het gewicht van de rijder, de snelheidsondersteuning en het terrein. De batterij laadt ook snel op; het duurt slechts 4-6 uur om volledig op te laden nadat hij leeg is. Hierdoor kunt u uw Vässla Pedal e-bike eenvoudig opgeladen en gebruiksklaar houden wanneer u hem nodig heeft.

Lange levensduur
De batterij van Vässla Pedal is gebouwd om lang mee te gaan. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige lithium-ioncellen die meer dan 500 oplaadcycli kunnen doorstaan. Dit betekent dat u jarenlang gebruik van de batterij kunt verwachten voordat deze vervangen moet worden. Bovendien is de batterij zo ontworpen dat deze gemakkelijk kan worden verwijderd, waardoor deze tijdens het rijden gemakkelijker kan worden bevestigd en losgemaakt. Een van de onderscheidende kenmerken van de batterij van Vässla Pedals is de compatibiliteit met de Vässla-app. Met de app kun je de status van de batterij volgen.

Over het geheel genomen is Vässla Pedals-batterij een hoogwaardige, veilige en betrouwbare energiebron voor de Pedals-cyclus. Met zijn geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, uitzonderlijke prestaties en langdurige duurzaamheid is Vässla Pedals-accu ontworpen om het meeste uit uw Pedals-fiets te halen.

laat een reactie achter

×
Liquid error (layout/theme line 439): Argument error in tag 'include' - Illegal template name