Vässla Bike

Korte feiten over de fiets:

  • Makkelijk en handig om mee te nemen.
  • Geen registratie vereist.
  • Toegestaan op fietspaden.

Als u op zoek bent naar een voertuig dat klein en wendbaar is, moet u voor Vässla Bike kiezen. De fiets combineert het beste van een bromfiets, een fiets en een kickbike. Alles in één voertuig. Het mooiste aan de Bike is wat ons betreft dat er op fietspaden mag worden gereden en dat er geen registratie is.

Je zit comfortabel op het grote zadel en de unieke verstelbare demping dempt de oneffenheden van de stad. Het achterdek kan worden ingeklapt, waardoor u deze gemakkelijk meeneemt naar kantoor, in de lift of in uw bagage. De topsnelheid bedraagt ​​25 km/u en je kunt tot 40 km rijden op één acculading. Het totaalgewicht van de fiets, inclusief accu, bedraagt ​​25 kg.

 

Vässla 2

Snelle feiten over Vässla 2:

  • Bromfiets klasse 1.
  • Snel, gaat tot 45 km/u.
  • Het kost slechts SEK 1 om volledig op te laden.

Als u in plaats daarvan op zoek bent naar een voertuig dat groter is en sneller gaat, kiest u voor Vässla 2. Onze elektrische bromfiets is ontwikkeld met het oog op prestaties en actieradius en met één acculading kunt u tot 60 km rijden. Het grote bereik geeft de bestuurder vrijheid en geweldige mogelijkheden. Met een topsnelheid van 45 km/u rijd je net zo snel (zo niet sneller) dan de rest van het verkeer in de stad. Op het grote zadel passen twee personen en er is de mogelijkheid om een Topbox te monteren waar je bagage gemakkelijk in past. Vässla 2 is een bromfiets klasse 1, daarom is een rijbewijs en kenteken vereist.


laat een reactie achter

×
Liquid error (layout/theme line 439): Argument error in tag 'include' - Illegal template name